Výborná domácí hořčice

Výborná domácí hořčice
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 12

Ingredience

  • 1 kg paprik
  • 1 kg rajčat
  • 2 velké cibule
  • 150 g cukru
  • 2 lžíce octa
  • 80 g soli
  • kousek feferonky
  • trocha pepře
  • 3 lžíce oleje
  • kelímek plnotučné hořčice

Postup receptu

  1. Všechny suroviny dáme do strojku na mletí nebo do robota a pomeleme na kaši, ale pozor – papriky bez jader
  2. Přidáme, cukr, pepř, sůl, ocet, olej, česnek a chvilku povaříme
  3. Necháme ji potom vychladnout a nakonec teprve dáme hořčici a sterilujeme ve sklenicích na 90 °C asi tak 7 minutek

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X