Drůbeží hamburgery

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 40 dkg mletého drůbežího masa
  • 1 vejce
  • 3 lžíce sodovky nebo minerálky
  • špetka mletého pepře
  • sůl
  • hlávkový salát a další zelenina
  • plátky cibule
  • hořčice
  • žemle.

Postup receptu

  1. Drůbeží maso jemně umeleme
  2. Pak je dobře propracujeme s vejcem, vodou, pepřem a solí
  3. Vytvarujeme placičky, které vložíme pod gril (nebo do rozehřátého oleje) a opečeme dozlatova
  4. Žemle rozkrojíme, spodní díl potřeme hořčicí, položíme na něj list hlávkového salátu, opečený hamburger, kolečka cibule, zeleninu a hned podáváme
  5. Obměna: Do směsi můžeme vmíchat na kostičky pokrájený sýr, bylinky, prolisovaný česnek apod

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 2 hodnocení

Komentáře

  1. Vždycky je kupujeme drůbeží hamburgery, ale po domácku jsou fakt nesrovnatelné, jak chuťově, tak i co se týče zdravotní strányk pokrmu.

  2. Nedalo mě to a taky jsem to zkusila, hlavně kvůli dětem aby neměly, tak nezdravéhotové jídlo. A mohu říct, že i chuťově je to lepší jak hotovka.

  3. delali jsem na zahradni party a hambace mely velky uspech, obmenovala jsem horcici za dijonaisku, kecup ci ochucenou tatarku (mame radi helmansky, velky vyber a moc chutnaj)dik za tip

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00