Drůbeží játra na houbách

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg drůbežích jater
  • 10 dkg slaniny
  • 25 dkg čerstvých hub
  • 3 cibule
  • 1 zakysaná smetana
  • 1 lžička Solamylu
  • 2 dl vývaru z kostky
  • vegeta.

Postup receptu

  1. Na rozškvařené slanině orestujeme na kousky nakrájená játra, přisypeme drobně nakrájenou cibuli a osmahneme ji
  2. Pak játra vyjmeme, k cibuli přidáme plátky hub, podlijeme vývarem s rozmíchaným solamylem a vegetou a povaříme
  3. Nakonec vmícháme smetanu, necháme přejít varem a vrátíme zpět játra
  4. Prohřejeme a podáváme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.