Drůbeží masová pomazánka

Drůbeží masová pomazánka
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 20 dkg vařeného nebo pečeného kuřecího masa
  • 4 lžíce kečupu
  • 1 cibule
  • 1 lžíce ostré hořčice
  • pikantní koření (vegeta, chilli)
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Maso velmi jemně pokrájíme a smícháme s kečupem a hořčicí
  2. Osolíme, opepříme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a některé z pikantních koření a promícháme
  3. Mažeme na chléb nebo opečené toasty
  4. Pomazánku podáváme teplou i studenou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X