Dušená kedlubna

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 8 kedluben
  • 20 g mouky hladké
  • 80 g tuku
  • 1 dl mléka nebo vývarku
  • sůl
  • pepř
  • trošku drceného kmínku a trošlu petrželky nasekané.

Postup receptu

  1. Nejprve musíme oloupat kedlubny a nakrájet na nudličky, které vzápětí posolíme a trošku opepříme, okmínujeme a dusíme na tuku
  2. Když změkne, zaprášíme ji moukoua podlijeme ji mlékem nebo vývarkem
  3. Pak jen přidáme petrželku nasekanou nebo můžete i kopr a je hotovo
  4. Máme to rádi s vařeným bramborem, je to opravdu jednoduché a výborné

Komentáře

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.