Dušené houby

Dušené houby
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1/2 kg hub
  • kmín
  • sůl
  • trocha pepře
  • 1 cibule
  • 50 g másla nebo tuku.

Postup receptu

  1. Na úpravu s ehodí všechny druhy jedlých hub
  2. Houby nejprve očistíme od nečistot z lesa, opereme a rozkrájíme na menší kousky
  3. Na másle pak zpěníme jemně nakrájenou cibulku, přidáme kmín, houby, sůl a trošku pepře a dusíme 15 minut
  4. K tomuto pokrmu doporučujeme chléb nebo opékaný toust
Komentáře
  1. Klasika, lae výborná a k tomu čerství chlebíček mňam mňam. Už se těšíme AŽ BUDOU ZASE HOUBY.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X