Dušené maso na celeru

Dušené maso na celeru
Doba přípravy: 18 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovice
  • 1 velký celer
  • sůl
  • vývar na dušení
  • teoška pepře
  • hl. mouka na zahuštění.

Postup receptu

  1. Velmi jednoduché a hrozně dobré:)
    Maso naklepem jemně a posolíme a opepříme a jemně ho osmahneme na oleji, až se zatáhně přidáme na koelčka nebo na proužky nakrájený celer a podlijeme hned vývarkem a dusíme od změknutí obojího
  2. Pak už jen dochutí jak co máme rádi a zahustíme moukou smíchanous vodou a ještě 10 minutek na mírném ohni doděláme
  3. Je to opravdu skvělé
Komentáře
  1. prosim vas , kazdy ma rad neco jineho ,tak to nevarte a je to . jak muzete podle obrazku soudit , zda je jidlo dobre nebo nikoliv.
    to je jen zavist asi a neschopnost si neco poradneho uvarit.
    napred predvedte neco vy , co krytizujete.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X