Vepřové maso dušené na celeru

Vepřové maso dušené na celeru
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovice
  • 1 velký celer
  • sůl
  • vývar na dušení
  • troška pepře
  • hl. mouka na zahuštění

Postup receptu

  1. Maso jemně naklepeme, osolíme a opepříme a opatrně osmahneme na oleji
  2. Až se zatáhne, přidáme na kolečka nebo na proužky nakrájený celer, podlijeme hned vývarem a dusíme od změknutí obojího
  3. Pak už jen dochutíme, jak máme rádi, zahustíme moukou smíchanou s vodou a ještě 10 minutek na mírném ohni doděláme
Komentáře
  1. prosim vas , kazdy ma rad neco jineho ,tak to nevarte a je to . jak muzete podle obrazku soudit , zda je jidlo dobre nebo nikoliv.
    to je jen zavist asi a neschopnost si neco poradneho uvarit.
    napred predvedte neco vy , co krytizujete.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X