Doba přípravy: 18 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 plátky vepřové krkovice
- 1 velký celer
- sůl
- vývar na dušení
- teoška pepře
- hl. mouka na zahuštění.
Postup receptu
- Velmi jednoduché a hrozně dobré:)
Maso naklepem jemně a posolíme a opepříme a jemně ho osmahneme na oleji, až se zatáhně přidáme na koelčka nebo na proužky nakrájený celer a podlijeme hned vývarkem a dusíme od změknutí obojího
-
Pak už jen dochutí jak co máme rádi a zahustíme moukou smíchanous vodou a ještě 10 minutek na mírném ohni doděláme
-
Je to opravdu skvělé
prosim vas , kazdy ma rad neco jineho ,tak to nevarte a je to . jak muzete podle obrazku soudit , zda je jidlo dobre nebo nikoliv.
to je jen zavist asi a neschopnost si neco poradneho uvarit.
napred predvedte neco vy , co krytizujete.