Dušené vepřové na pivě

Dušené vepřové na pivě
Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 2 z 3

Ingredience

  • 500 g vepřové kotletky
  • Cibule
  • kmín
  • sklenka piva
  • masox na dochucení
  • sůl
  • pepř
  • hl. mouka na zahuštění omáčky.

Postup receptu

  1. Plátky mírně naklepeme a oslíme a opepříme
  2. Mezitím si na jemno cibulku osmahneme na sádle a přidáme plátky, které orestujeme a hned podlíváme vodou a dusíme do měkka
  3. Potom jak se voda trochu vypaří, přidáme sklenku piva a masox s kmínem a dochutíme jak máme rádi
  4. Nakonec dáem hl
  5. mouku s vodou a zahustíme
  6. Podáváme jak s rýží, kolínkama tak i knedlou

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X