Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 plátky kotletky bez kosti
- pepř
- sůl
- cukr
- masox
- 6 mrkví a solamyl na zahuštění.
Postup receptu
- Plátky mírně naklepeme a posolíme trošku popepříme a smažíme na oleji zprudka, potom si nakrájíme na kolečka mrkev, kterou k masu přidáme a jen chviličku restujeme společně
-
Potom zaleje vývarkem a dusíme pod pokličkou do změknutí masa a mrkve
-
Pak už jen se přidá cukr, a sůl dle potřeby a nakonec se to zahustí solamylem smíchaným s vodou
-
K tomu jsou výborné š´touchané brambůrky
Vepřové na mrkvi dělávám a moc nám chutná. Mrkev nakonec rozmixuju. Jen nesladím, mrkev je sama o sobě sladká.