Dušené vepřové plátky na mrkvi.

Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky kotletky bez kosti
  • pepř
  • sůl
  • cukr
  • masox
  • 6 mrkví a solamyl na zahuštění.

Postup receptu

  1. Plátky mírně naklepeme a posolíme trošku popepříme a smažíme na oleji zprudka, potom si nakrájíme na kolečka mrkev, kterou k masu přidáme a jen chviličku restujeme společně
  2. Potom zaleje vývarkem a dusíme pod pokličkou do změknutí masa a mrkve
  3. Pak už jen se přidá cukr, a sůl dle potřeby a nakonec se to zahustí solamylem smíchaným s vodou
  4. K tomu jsou výborné š´touchané brambůrky

Komentáře

  1. Vepřové na mrkvi dělávám a moc nám chutná. Mrkev nakonec rozmixuju. Jen nesladím, mrkev je sama o sobě sladká.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.