Fazolová omáčka

Doba přípravy: 0 minut
Obtížnost: 0 z 3

Ingredience

  • 1 kg fazolí
  • 1 cibule
  • mouka na zaprášení
  • sůl
  • trocha mléka nebo smetany asi 100 ml
  • kopr
  • trochu octa nebo citr. šťávy.

Postup receptu

  1. Fazole opereme a nakrájíme na šikmé kousky
  2. Do kastrola si připravíme cibuli kterou usmažíme a zasypeme moukou a poté zalijeme vodou nebo vývarem, vložíme fazole, osolíme a dusíme do měkka
  3. Potom zalijeme mlékem nebo smetanou
  4. Nakonec dáme kopr, trochu octa
  5. Podáváme s bramborem nebo s těstovinama

Komentáře

  1. Z receptu není jasné, jestli fazole jako takové nebo fazolové lusky. Podle množství a krájení- asi lusky. Ale název je tedy nepřesný a zavádějící.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00