Krůtí maso s fazolemi

Krůtí maso s fazolemi
Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 300 g fazolí
  • 2 lžíce oleje
  • cibule
  • sůl
  • trocha pepře
  • ocet.

Postup receptu

  1. Fazolky namočíme a necháme 3 hod namočené, pak je uvaříme do měkka
  2. Uvařené necháme okapat osolíme je přikápneme ocet, přidámče jemně nakrájenou cibulku můžeme i čerstvou petrželku pokud ji máme a vše dobře promícháme
Komentáře
  1. Dívám se, že tady píše paní Lucy. Já jsme ho osobně ochutnala, ale chybí tam rajčátka a paprika.

  2. Taky mě to příjde takové strohé:). Rajčata se tam hodí, ale cherry a paprika, víc bych tam toho nedávala asi.

  3. ja ho zkousela a pridala jsem si tam slaninku osmahnutou a je to mnam a neprislo mi to nijak strohe ta slaninka tomu dodala to prave orechove:)

    1. no strohé to bylo,do té doby než jste tam dala tu slaninu:)D jinak tohle je zřejmě jen odněkud stáhnutá půlka receptu:((

  4. Milé dámy, dělávám fazolový salát často, ale bez orestované anglické slaniny, nebo uzeného špeku to není ono.

  5. U nás děláme fazolový salát na kyselo a je výborný. K uvařeným bílým fazolím přidáme nasekanou cibulku, nadrobno nakrájenou kyselou okurku a na kostičky nakrájeným zavináčem. Poměry množství dle chuti. Ochutím nálevem z okurek, případně trochu přikyselím octem a zakápnu olejem. Pak už jen promíchat a baštit.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X