Filé na cibuli a slanině

Filé na cibuli a slanině
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg rybího filé
  • 2 větší cibule
  • 15 dkg anglické slaniny
  • sůl
  • koření na ryby.

Postup receptu

  1. Filé necháme zvolna rozmrznout
  2. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a rozložíme do pekáče
  3. Na cibuli naskládáme plátky anglické slaniny, na ni z obou stran osolené a okořeněné plátky ryby a překryjeme je dalšími plátky slaniny
  4. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C
  5. Pečeme asi 30 minut, až je filé propečené a slanina křupavá

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X