Recept: Filé v šunkové směsi v alobalu

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 porce rybího filé
  • 20 dkg čerstvých hub
  • 15 dkg šunky nebo šunkového salámu
  • 5 dkg másla
  • 3 lžíce vývaru
  • 3 lžíce kečupu
  • sůl
  • koření podle chuti
  • olej na potření alobalu.

Postup receptu

  1. Na části másla osmahneme houby nakrájené na plátky, přidáme šunku nakrájenou na hranolky, podlijeme vývarem a kečupem a krátce podusíme
  2. Podušenou směs osolíme a přikořeníme podle chuti – mletý pepř, chilli koření
  3. Osolené a opepřené porce ryby položíme na alobal potřený olejem, poklademe šunkovou směsí a vločkami másla a alobal dobře uzavřeme
  4. Pečeme v horké troubě cca 30-40 minut

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 7 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *