Francouzská kuřecí směs

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky kuřecího masa
  • 1 velká cibule
  • 1 velká lžíce francouzské hořčice
  • sůl
  • pepř
  • olej.

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, V míse rozmícháme hořčici, sůl, pepř a olej a přidáme nakrájené maso a cibuli
  2. Necháme proležet v chladu alespoň 12 hodin
  3. Odleželé maso dusíme doměkka na troše tuku nebo oleje a podle potřeby podlijeme
  4. Příloha: dušená rýže, hranolky, krokety a zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.