Lahodná směs z kuřecího masa na francouzský způsob

Lahodná směs z kuřecího masa na francouzský způsob
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky kuřecího masa
  • 1 velká cibule
  • 1 velká lžíce francouzské hořčice
  • sůl
  • pepř
  • olej

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, v míse rozmícháme hořčici, sůl, pepř a olej a přidáme nakrájené maso a cibuli
  2. Necháme proležet v chladu alespoň 12 hodin
  3. Odleželé maso dusíme doměkka na troše tuku nebo oleje a podle potřeby podlijeme
  4. Příloha: dušená rýže, hranolky, krokety a zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X