Francouzské brambory

Francouzské brambory
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg uvařených brambor
  • 25 dkg salámu
  • 2 větší cibule
  • 4 vejce
  • sterilovaný hrášek
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Do větší mísy nakrájíme na plátky brambory, přidáme okapaný hrášek, vejce, sůl, ochutíme vegetou
  2. Na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájený salám
  3. Necháme vychladnout, přidáme k bramborům a promícháme
  4. Směs dáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a pečeme v troubě asi 20 minut
  5. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X