Francouzské brambory

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kg uvařených brambor
  • 25 dkg salámu
  • 2 větší cibule
  • 4 vejce
  • sterilovaný hrášek
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Do větší mísy nakrájíme na plátky brambory, přidáme okapaný hrášek, vejce, sůl, ochutíme vegetou
  2. Na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájený salám
  3. Necháme vychladnout, přidáme k bramborům a promícháme
  4. Směs dáme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a pečeme v troubě asi 20 minut
  5. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem

Komentáře

  1. J eto takové mdlé tento recept, žádná pikantní surovina.U nás se tam dává slaninka nebo uzené, 3 cibule, porek, žampiony a nakonec vejce a to je pochoutka.

  2. Tak co tady napsala paní co tam dávají oni jsme hned vyzkoušela a nemohu tomu nic vytknout mňam.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.