Grahamové bulky

Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 25 dkg grahamové mouky
  • 10 dkg hladké mouky
  • 200 ml vody
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička cukru
  • ¼ kostky droždí

Postup receptu

  1. Nalijeme vodu, přidáme olej, mouku, sůl, doprostřed droždí s cukrem, zahrneme moukou
  2. Nastavíme příslušný program na hnětení a kynutí těsta
  3. Po vykynutí vyklopíme těsto na pomoučený vál, prohněteme a vytvoříme malé bulky
  4. Přeneseme na plech vyložený pečícím papírem, přikryjeme ubrouskem a necháme kynout ještě 20 minut
  5. Potřeme vodou a pečeme v předem vyhřáté troubě na 220°C 15-20 minut
  6. Hotové necháme vychladnout

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.