Grilovaná bageta

Grilovaná bageta
Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 1 bageta
  • 4 stroužky česneku
  • 10 dkg změklého másla
  • trochu soli.

Postup receptu

  1. Máslo utřeme s prolisovaným česnekem a solí
  2. Bagetu vždy asi po 2 cm nakrojíme, ale nedokrojíme
  3. Spodní kůrka musí zůstat vcelku
  4. Utřeným česnekovým máslem potřeme zářezy z obou stran
  5. Bagetu zabalíme do alobalu a za občasného obracení grilujeme zhruba 10 minut

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.