Grilované marinované kuře

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1 kuře. Marináda: 1 dl kečupu
  • 1 dl tmavého piva (nebo světlého)
  • 1 dl oleje
  • 2 lžíce medu
  • sůl
  • grilovací koření
  • 4 stroužky česneku.

Postup receptu

  1. Kuře rozporcujeme na menší části a vložíme do marinády
  2. Necháme uležet 24 hodin v chladničce
  3. Na marinádu promícháme všechny suroviny včetně prolisovaného česneku do hladké hmoty
  4. Před grilováním kuře vyjmeme, přebytečnou marinádu s kuřete setřeme zpět do misky a teprve během grilování s ní porce potíráme

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.