Grilované pikantní roštěnky

Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 roštěnky po cca 15 dkg
  • 1,5 dl červeného vína
  • 4-5 lžic sójové omáčky
  • 1 lžička mletého zázvoru
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • olej.

Postup receptu

  1. Roštěnky očistíme, odblaníme, naklepeme a po okrajích trochu nařízneme
  2. Pak je naložíme na několik hodin do připravené marinády umíchané z vína, sójové omáčky, zázvoru a prolisovaného česneku
  3. Před grilováním maso vyjmeme z marinády, necháme okapat, osušíme a vložíme na rozehřátý grilovací rošt potřený olejem a grilujeme je z obou stran

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 3 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10:00