Grilované rybí jehly

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg rybích filetů (treska
  • pangasius..)
  • citronová šťáva
  • 6 stroužků česneku
  • sůl
  • 6 menších žampionů
  • 1 malá cuketa
  • 6 menších rajčat
  • 4 menší cibule.

Postup receptu

  1. Rybí filety opláchneme, osušíme a pokapeme je citronovou šťávou
  2. Pak je potřeme prolisovaným česnekem smíchaným se solí, opepříme a nakrájíme na kostky
  3. Na kovové jehly nebo ve vodě namočené špejle střídavě napichujeme kousky ryby, kousky žampionů, plátky cukety, cibule a rajčat
  4. Grilujeme na mřížce rozehřátého a olejem potřeného grilu
  5. Během grilování jehly otáčíme

Sdílejte svým přátelům:

5 (100%) 16 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10:00