Grilované sýrové ražniči

Doba přípravy: 20 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 30 dkg tvrdého sýra
  • 30 dkg měkkého salámu (šunkový
  • drůbeží
  • apod.)
  • 3 menší cibule.

Postup receptu

  1. Ze sýra a salámu nakrájíme plátky a rozkrájíme je na výseče ( 4 nebo 6 ks podle průměru sýra a salámu)
  2. Chceme-li mít ražniči ostřejší, obalíme salám v mleté paprice s trochou pepře nebo chilli koření
  3. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka
  4. Na grilovací jehlu nebo špejli napichujeme střídavě kousek sýra, kousek salámu a kolečko cibule
  5. Zabalíme do alobalu a grilujeme asi 5 minut
  6. Příloha: pečivo, čerstvá zelenina

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00