Recept: Gulášek z dančího masa

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 kg dančího masa
  • 3 cibule
  • sůl
  • pepř
  • grilovací koření
  • gulášová paprika
  • hladká mouka.

Postup receptu

  1. Nejprve očistíme a odblaníme maso
  2. Pokud chcete můžete jej před konzumací naložit do mléka na 24 hodin
  3. Pak jej nakrájíme na kostičky
  4. To stejné uděláme s cibulí na malé kostičky a osmahneme nejprve cibuli a pak přidáme maso, koření a podlejeme vodou
  5. To vše dusíme asi 50 minut dokud neni maso měkké a pak jen přidáme rozkvedlanou mouku s vodou
  6. Pokud nám to chťově nevyhovuje dochutíme dle potřeby
  7. Jako přílohu můžeme knedlík, těstoviny, noky i rýži na ozdobu podáváme hodně syrové cibule na kroužky
  8. přeji Vám dobrou chuť

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 14 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *