Recept: Gulášová polévka

Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 400g předního hovězího masa nebo skopového či vepřového masa
  • 60g tuku
  • 60g mouky
  • velká cibule
  • 500g brambor
  • pepř
  • paprika
  • kmín
  • sůl
  • 2 až 2.5 litrů vody

Postup receptu

  1. Maso nakrájíme na malé kousky a dusíme na cibulce
  2. Po vysmahnutí zaprášíme moukou a z lehka osmažíme
  3. Po té osolíme, podlijeme vodou a chvíli dusíme
  4. Dále dolijeme zbytek vody a maso vaříme
  5. Jakmile maso změkne, přidáme nakrájené kousky brambor, polévku okořeníme pepřem, kmínem a přidáme papriku

Sdílejte svým přátelům

4.4 (88.89%) 9 votes

No Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *