Gulášová polévka s fazolemi

Doba přípravy: 120 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 20 dkg bílých fazolí
  • 20 dkg libového vepřového masa
  • 1 cibule
  • 1 lžíce sádlo syrové“>sádla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sůl
  • pepř
  • mletá sladká paprika
  • 3-4 stroužky česneku
  • 2 lžíce kečupu
  • polévkové koření.

Postup receptu

  1. Přebrané fazole namočíme do studené vody
  2. Druhý den dolijeme vodu do 1 l, přidáme omyté a na kousky nakrájené maso a vaříme, až je obojí měkké
  3. Na rozpuštěném sádle osmahneme nadrobno nasekanou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme, okořeníme pepřem a paprikou a ihned zalijeme trochou studené vody
  4. Vlijeme do polévky, přidáme prolisovaný česnek, kečup a polévkové koření

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.