Gulášovka s fazolemi.

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 střední cibule
  • 1 – 2 lžíce oleje nebo sádla
  • 4 brambory
  • uzenina dle chuti
  • 1 gulášová polévka v sáčku
  • 1 plechovka fazolí v tomatě
  • majoránka
  • petrželka
  • česnek

Postup receptu

  1. Oloupeme a nakrájíme středně velkou cibuli, kterou osmažíme do růžova na 1 – 2 lžících oleje
  2. Brambory oškrábeme a nakrájíme na malé kostky, uzeninu si nakrájíme také
  3. Obojí přidáme k cibulce a opékáme 1 – 2 minuty
  4. Zalijeme mírně vodou, jenom tolik, aby byly brabory ponořené a vaříme 5 minut
  5. Přidáme sáček gulášové polévky a vody tolik, kolik je uvedeno na sáčku
  6. Povaříme asi 10 minut – až jsou brambory měkké
  7. Do polévky dáme celý obsah konzervy fazolí v tomatě, podle chuti majoránku, petrželku, popř
  8. i česnek
  9. Podáváme jako hlavní cho s pečivem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.