Halibut s pikantní omáčkou

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 porce filé z halibuta
  • hořčice
  • hladká mouka na obalení
  • olej. Omáčka: 1 lžíce másla
  • 1 velká cibule
  • 3 lžíce kečupu
  • 3 sladkokyselé okurky
  • 1-2 lžíce vypeckovaných oliv (nemusí být)
  • sójová omáčka (nebo worcester)
  • sůl.

Postup receptu

  1. Porce necháme rozmrazit, pak je osolíme, a potřeme hořčicí
  2. Potřené je obalíme v hladké mouce a na horkém oleji po obou stranách opečeme
  3. Mezitím připravíme omáčku: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kečup a krátce dusíme
  4. Pak přidáme nadrobno nakrájené okurky a posekané olivy
  5. Dochutíme sójovou omáčkou nebo worcesterem a osolíme
  6. Do hotové omáčky vložíme prohřát opečené filé
  7. Příloha: brambory nebo pažitková rýže, zeleninová obloha

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.