Halibut s pikantní omáčkou. ❤️ Budete potřebovat: 4 porce filé z halibuta, hořčice, hladká mouka na obalení, olej. Omáčka: 1 lžíce másla, 1 velká cibule, 3 lžíce kečupu, 3 sladkokyselé okurky, 1-2 lžíce vypeckovaných oliv (nemusí být), sójová omáčka (nebo worcester), sůl..
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 4 porce filé z halibuta
- hořčice
- hladká mouka na obalení
- olej. Omáčka: 1 lžíce másla
- 1 velká cibule
- 3 lžíce kečupu
- 3 sladkokyselé okurky
- 1-2 lžíce vypeckovaných oliv (nemusí být)
- sójová omáčka (nebo worcester)
- sůl.
Postup receptu
- Porce necháme rozmrazit, pak je osolíme, a potřeme hořčicí
- Potřené je obalíme v hladké mouce a na horkém oleji po obou stranách opečeme
- Mezitím připravíme omáčku: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kečup a krátce dusíme
- Pak přidáme nadrobno nakrájené okurky a posekané olivy
- Dochutíme sójovou omáčkou nebo worcesterem a osolíme
- Do hotové omáčky vložíme prohřát opečené filé
- Příloha: brambory nebo pažitková rýže, zeleninová obloha