Vynikající bramborák naplněný hermelínem

Vynikající bramborák naplněný hermelínem
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 7 větších brambor
  • 2 vejce
  • 3 česneky
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • kmín
  • 200 g hl. mouky
  • 4 žampiony
  • 200 ml mléka
  • 3 hermelíny
  • olej na smažení
  • můžete místo hermelínu zkusit i nivu

Postup receptu

  1. Česnek utřeme , pak přidáme nastrouhané syrové brambory, vajíčka, mléko, hl. mouku, majoránku, kmín, pepř, sůl a najemno nasekané žampiony a vše důkladně promícháme
  2. Hermelíny vodorovně rozkrojíme a pak ještě na čtvrtky
  3. Na pánvi mezitím rozpálíme olej, lžící naneseme trochu těsta, které uplácáme, a na něj dáváme hermelín a hned druhou vrstvu, kterou uplácáme též, a opékáme do zlatova z obou stran
  4. K této výborné specialitce podáváme zeleninu
Komentáře
  1. Moooooc dobré, manžel to zkusil i s nivou a můžu říct i s ní to neni špatné:))Pak jsme ještě vyzkoušeli s tvarůžkami a dopadlo to na jedničku.

  2. Tak s nivou jsme to už taky prubli a je to fakt nářez, kdo ji má rád pošušňá si :)))

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X