Hlávkový salát

Hlávkový salát
Doba přípravy: 20 minut

Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 hlávkový salát
  • nálev: 2 lžíce octa
  • moučkový cukr 3 lžíce.

Postup receptu

  1. Hlávkový salát dobře očistíme a rozdělíme na lístky, a připravený nálev s cukru a octa a vody vlijeme do hlávkového salátu a dobře promícháme
  2. Můžeme místo klasického nálevu dát smetanu a dobře promíchat
Komentáře
  1. Zkuste místo smetany nakrájet na malé kousky špek a rozpustit,nechat vychladnout a zalít hlávkový salát.

  2. Hlávkový salát je fakt výborný ze smetanou, ale ještě lepší je,
    když se smetana trošku našlehá, ne úplně do husta, jen tak aby pěkně držela.Suroviny-cukr, sůl, ocet dáme ještě před ušleháním.
    Salát takto vydrží déle a nevypadá tak(zvadle).

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X