Vynikající omáčka z hořčice k masu

Vynikající omáčka z hořčice k masu
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3 Počet porcí: 6

Ingredience

  • 5 dll vývaru (i z masoxu)
  • 2 lžíce sádla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 cibule
  • sůl a pepř
  • 2–3 lžíce hořčice

Postup receptu

  1. Na rozpuštěném sádle osmahneme cibuli nasekanou na kostičky
  2. Pak přidáme mouku, orestujeme ji a umícháme tmavší jíšku
  3. Za stálého míchání ji zalijeme studeným vývarem
  4. Dobře rozšleháme, osolíme, opepříme a nejméně 15 minut jíšku provaříme
  5. Nakonec přidáme hořčici a necháme přejít varem
  6. Omáčku podáváme k vařenému nebo uzenému masu

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X