Vlastnoručně vyrobené houbové koření do pokrmů

Vlastnoručně vyrobené houbové koření do pokrmů
Doba přípravy: 5 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 20

Ingredience

  • 10 dkg sušených hub
  • sušené bylinky podle možností
  • celerová nať
  • saturejka
  • bazalka
  • libeček

Postup receptu

  1. Suché houby rozemeleme na jemný prášek v mlýnku na koření, nebo je také můžeme rozmixovat
  2. Rozemleté sušené houby smícháme s rozemletými nebo rozdrcenými sušenými bylinkami
  3. Tuto směs přidáváme do polévky několik minut před ukončením varu, polévka tak získá vynikající chuť
  4. Můžeme přidávat i do guláše, sýrových omelet nebo do omáček na těstoviny

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X