Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 25 dkg hub
  • trochu tuku
  • 2-3 lžíce hladké mouky
  • trochu mléka
  • sůl
  • pepř
  • 2 vejce.

Postup receptu

  1. Houby očistíme, nakrájíme na plátky a na troše tuku podusíme doměkka a tak, aby se voda vydusila
  2. Z mléka a mouky připravíme těstíčko jako na kapání
  3. Vmícháme do něj žloutky, sůl, pepř, podušené houby a nakonec sníh z bílků
  4. Na vymaštěné pánvi pečeme malé omeletky, které podáváme s dušeným špenátem nebo jen samostatně

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 13 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *