Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 1 z 3

Ingredience

  • 200 g hovězího masa (zadní
  • přední)
    1 střední cibule
    1 lžíce slunečnicového oleje
    sůl
    mletý černý pepř
    1 lžička plnotučné hořčice
    1 – 2 lžíce sladkokyselých okurek
    instantní tmavá jíška
    1 vařené vejce
    kabanos

Postup receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a usmažíme na oleji do růžova
  2. Opečeme na ní maso, přiklopíme pokličkou a dusíme, maso pustí šťávu
  3. Po vydušení na tuk maso osolíme, opepříme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a dusíme za občasného podlévání do měkka
  4. Mezitím si nakrájíme okurky a kabanos na kostičky
  5. Omáčku zahustíme jíškou, přidáme kabanos a okurky, krátce povaříme a dochutíme solí
  6. Podáváme s rýží, nebo knedlíkem a před podáváním maso posypeme nasekaným vařeným vejcem

Sdílejte svým přátelům

4.5 (89.33%) 15 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *