Hovězí maso s mrkví

Doba přípravy: 90 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 1/2 kg hovězího masa
  • sůl
  • špetka pepře
  • trochu hl. mouky
  • 1/2 kg mrkve
  • 100 g tuku.

Postup receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na silnější nudle, které poprášíme solí a pepřem
  2. Omáčíme je v mouce a v rozpáleném tukuje nejdříve opečeme a po chvíli mírně podlijeme a dusíme asi hodinu, až je maso měkké
  3. Přidáme očištěnou nastrouhanou na hrubo mrkev, podlijeme trochou vývaru a dusíme do měkka
  4. Podáváme s brambory nebo rýží

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.