Hovězí na pivě

Hovězí na pivě
Doba přípravy: 150 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600g hovězích roštěnek
  • 40g tuku
  • 1 cibule
  • tvrdší krajíc chleba
  • 2 dl piva
  • kmín
  • mletý pepř
  • sůl

Postup receptu

  1. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme naklepané, osolené a opepřené roštěnky a po obou stranách je opečeme
  2. Pak podlijeme vývarem nebo trochou vody a asi 30 minut dusíme
  3. Chléb nastrouháme na jemném struhadle, přidáme do piva, promíchámme a vše vlijeme k masu
  4. Dodusíme do měkka
  5. Podle potřeby přilijeme ještě vývar, aby omáčka nebyla příliš hustá
Komentáře
  1. Mooc dobrý recept a já ho dělám už nějakou dobu, ale co jiného tam mám přidaného je česnek je to pikantnější.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X