Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 600g hovězích roštěnek
- 40g tuku
- 1 cibule
- tvrdší krajíc chleba
- 2 dl piva
- kmín
- mletý pepř
- sůl
Postup receptu
- Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme naklepané, osolené a opepřené roštěnky a po obou stranách je opečeme
- Pak podlijeme vývarem nebo trochou vody a asi 30 minut dusíme
- Chléb nastrouháme na jemném struhadle, přidáme do piva, promíchámme a vše vlijeme k masu
- Dodusíme do měkka
- Podle potřeby přilijeme ještě vývar, aby omáčka nebyla příliš hustá
Mooc dobrý recept a já ho dělám už nějakou dobu, ale co jiného tam mám přidaného je česnek je to pikantnější.
S tím česnek je to dobrý náúad, hned to vyzkouším o víkendu na oběd.