Hovězí na pivě

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600g hovězích roštěnek
  • 40g tuku
  • 1 cibule
  • tvrdší krajíc chleba
  • 2 dl piva
  • kmín
  • mletý pepř
  • sůl

Postup receptu

  1. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme naklepané, osolené a opepřené roštěnky a po obou stranách je opečeme
  2. Pak podlijeme vývarem nebo trochou vody a asi 30 minut dusíme
  3. Chléb nastrouháme na jemném struhadle, přidáme do piva, promíchámme a vše vlijeme k masu
  4. Dodusíme do měkka
  5. Podle potřeby přilijeme ještě vývar, aby omáčka nebyla příliš hustá

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 4 votes

Komentáře

  1. Mooc dobrý recept a já ho dělám už nějakou dobu, ale co jiného tam mám přidaného je česnek je to pikantnější.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00