Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 50 dkg roštěnce
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 feferonka
- 4 lžíce kečupu
- 2 lžíce ostré hořčice
- cca 1 dl červeného vína
- olej
- sůl.
Postup receptu
- Maso odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme a rozkrájíme na nudličky
- Rozehřejeme olej a nudličky v něm opečeme
- Mícháme, aby se opekly ze všech stran
- Jakmile jsou měkké, přidáme kolečka cibule, plátky česneku a feferonky a krátce osmahneme
- Zvlášť si smícháme kečup, hořčici a sůl, dolijeme vínem, opečené maso směsí zalijeme a krátce povaříme
- Příloha
- dušená rýže, brambory, zeleninový salát
Ještě před pečením doporučuji maso promazat majonézou – je to možná divné, ale vyzkoušela jsem to na základě reklamy Hellmanns a je pravda, že maso je pak křehčí a šťavntější.