Hovězí nudličky naostro

Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg roštěnce
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 feferonka
  • 4 lžíce kečupu
  • 2 lžíce ostré hořčice
  • cca 1 dl červeného vína
  • olej
  • sůl.

Postup receptu

  1. Maso odblaníme, nakrájíme na plátky, naklepeme a rozkrájíme na nudličky
  2. Rozehřejeme olej a nudličky v něm opečeme
  3. Mícháme, aby se opekly ze všech stran
  4. Jakmile jsou měkké, přidáme kolečka cibule, plátky česneku a feferonky a krátce osmahneme
  5. Zvlášť si smícháme kečup, hořčici a sůl, dolijeme vínem, opečené maso směsí zalijeme a krátce povaříme
  6. Příloha
  7. dušená rýže, brambory, zeleninový salát

Komentáře

  1. Ještě před pečením doporučuji maso promazat majonézou – je to možná divné, ale vyzkoušela jsem to na základě reklamy Hellmanns a je pravda, že maso je pak křehčí a šťavntější.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.