Výborný recept na roládu z hovězího masa

Výborný recept na roládu z hovězího masa
Doba přípravy 90 minut
Obtížnost 1 z 3
Počet porcí  4

Ingredience

  • 40 dkg hovězího zadního masa
  • 20 dkg vepřové plece
  • nožka pikantní klobásy
  • hořčice
  • worcester
  • pepř
  • sůl
  • sádlo

Postup receptu

  1. maso upravíme na pláty a dostatečně naklepeme
  2. Osolíme je a opepříme a potřeme hořčicí
  3. Na plát hovězího masa položíme vepřové maso, pak podélně položíme klobásu
  4. Roládu pevně stočíme a ovážeme nití
  5. Roládu vložíme do pekáče vymazaného sádlem, mírně podlijeme horkou vodou s několika kapkami worcesteru a pečeme v troubě zakrytou doměkka
  6. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou, podle potřeby podléváme a občas obrátíme
  7. Měkkou roládu necháme zchladnout, pak ji nakrájíme na plátky, vložíme zpět do šťávy a prohřejeme
  8. Jako přílohu volíme šťouchané brambory a zeleninový salát
Náš tip: Pořiďte si do vaší kuchyně pánev z oceli. Díky naší recenzi si snadno vyberete tu nejlepší!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X