Hrachové karbenátky

Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 200 g hrachu
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • majoránky
  • 100 g uzeného masa
  • 100 g uvařených brambor
  • 1 vejce
  • strouhanka

Postup receptu

  1. čistý namočený hrách uvaříme a propasírujeme, do kaše přidáme strouhaný brambor, koření, sůl, vejce, pepř a strouhanky tolik, aby se daly udělat karbenátky
  2. Přimícháme nakrájené na drobno uzené maso
  3. Hmota však nesmí být přiliš hustá
  4. V mističce kde je strouhanka karbenátky obalíme na placičky o rozměru 5 cm a výška 1 cm a smažíme na každé straně 3-4 minuty

Sdílejte svým přátelům:

4.3 (86.67%) 3 votes

Komentáře

  1. Tyto karbenátky sem našla na těchto stránkách náhodně. Pořád sem nevěděla co vařit děti na mě tlačily, ať udělám něco nového. Tak sem našla tyhle karbošky a jsou úžasnééé mohu jen doporučit pochutnáte si na nich a jsou docela jednoduché:)))

  2. Dobrý den, taky jsme je vyzkoušela moooc dobroučké, ale já tam ještě zkusila přidat cibulku osmahlou společně s tím uzeným a pak teprv to přidat do té hrachové hmoty.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

10:00