Perfektní hrášek dušený na smetanovém základu

Perfektní hrášek dušený na smetanovém základu
Doba přípravy: 25 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 2

Ingredience

  • 1 plechovka větší hrášku
  • smetana
  • masox
  • máslo a hladká mouka na jíšku
  • troška cukru
  • špetka pepře

Postup receptu

  1. Nejprve si hrášek osmahneme na másle, jen chviličku, vodu z něj po osmahnutí vlijeme na hrášek
  2. Potom tam dáme trochu masoxu, a teprve pak dám mouku smíchanou se smetanou a zalévám vše, nechám chvilku podusiti
  3. Dochutím ještě cukrem a špetkou pepře a je hotovo
  4. K tomu osmahnu vepřové nudličky na kmíně a vařené vejce s bramborem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X