Vynikající išelské dortíčky podle tradičního receptu

Vynikající išelské dortíčky podle tradičního receptu
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 10

Ingredience

  • 25 dkg hladké mouky
  • 25 dkg másla
  • 14 dkg moučkového cukru
  • 14 dkg mletých ořechů
  • 2 lžíce kakaa

Postup receptu

  1. Ze všech surovin vypracujeme těsto, necháme odležet, pak vyválíme a vypichujeme kolečka nebo oválky
  2. Narovnáme je na plech a upečeme
  3. Vychladlé spojujeme po dvou libovolným krémem nebo zavařeninou
  4. Spojené poléváme citronovou nebo čokoládovou polevou a zdobíme půlkou ořechu

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X