Italská treska s paprikovou krustou

Italská treska s paprikovou krustou
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 80 dkg tresky
  • 2 zelené papriky
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • oregano
  • 1 lžíce hořčice
  • mletý pepř
  • sůl
  • 2 lžíce oleje
  • 5 dkg másla
  • 2 lžíce strouhané housky.

Postup receptu

  1. Omytou a očištěnou tresku rozdělíme na porce
  2. Zelené papriky očistíme a spolu s petrželkou jemně nasekáme, přidáme špetku oregana, hořčici, mletý pepř, sůl a vše spojíme dvěma lžícemi oleje a lžící rozpuštěného másla
  3. Porce ryby potřeme směsí, vložíme je do pekáčku, posypeme strouhanou houskou, pokapeme zbylým rozpuštěným máslem a pečeme v horké troubě asi 40 minut
  4. Můžeme ozdobit dílky citronu nebo plátky rajčat
  5. Příloha: brambory, zeleninový salát

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X