Italská treska s paprikovou krustou. ❤️ Budete potřebovat: 80 dkg tresky, 2 zelené papriky, 1 lžíce sekané petrželky, oregano, 1 lžíce hořčice, mletý pepř, sůl, 2 lžíce oleje, 5 dkg másla, 2 lžíce strouhané housky..
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 80 dkg tresky
- 2 zelené papriky
- 1 lžíce sekané petrželky
- oregano
- 1 lžíce hořčice
- mletý pepř
- sůl
- 2 lžíce oleje
- 5 dkg másla
- 2 lžíce strouhané housky.
Postup receptu
- Omytou a očištěnou tresku rozdělíme na porce
- Zelené papriky očistíme a spolu s petrželkou jemně nasekáme, přidáme špetku oregana, hořčici, mletý pepř, sůl a vše spojíme dvěma lžícemi oleje a lžící rozpuštěného másla
- Porce ryby potřeme směsí, vložíme je do pekáčku, posypeme strouhanou houskou, pokapeme zbylým rozpuštěným máslem a pečeme v horké troubě asi 40 minut
- Můžeme ozdobit dílky citronu nebo plátky rajčat
- Příloha: brambory, zeleninový salát