Italská zeleninová polévka

Italská zeleninová polévka
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 7 dl hovězího vývaru (i z masoxu)
  • 10 dkg anglické slaniny
  • 5 dkg tvrdého sýra
  • 30 dkg zmrazené zeleninové směsi
  • 10 dkg brambor
  • cibule
  • stroužek česneku
  • 2 lžíce rýže
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu
  • majoránka
  • pepř
  • sůl.

Postup receptu

  1. Na oleji rozpustíme pokrájenou slaninu, přidáme rajčatový protlak, přilijeme vývar a vaříme
  2. Do vařícího vývaru přisypeme na kostičky nakrájené brambory a rýži a vaříme téměř doměkka
  3. Nakonec přidáme zmrazenou zeleninu a povaříme doměkka
  4. Osolíme, opepříme a přidáme majoránku
  5. Strouhaný sýr podáváme v misce zvlášť

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X