Recept: Italské roštěnky

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 3 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600g roštěnek
  • 1 cibule
  • olej
  • 1,5 dl rajčatové šťávy
  • hl.mouka
  • česnek
  • majoránka
  • mletý pepř
  • sůl

Postup receptu

  1. Rošťenec nakrájíme na plátky, okraje nařízneme a naklepeme
  2. Pak maso po obou stranách osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem
  3. Na oleji zpěníme na drobno nakrájemnou cibuli, vložíme roštěnky a prudčeji po obou stranách opečeme
  4. Pak zmírníme oheň a roštěnky dále pečeme
  5. Asi po 20 min okořeníme a špetkou majoránky, zlalijeme rajčatovou šťávou a trochu hl
  6. mouky nebo zředěným kečupem a přisolíme
  7. Provaříme a podáváme s rýží nebo knedlíky

Sdílejte svým přátelům

4 (80%) 18 votes

No Comments

  • Určitě bych ještě ty plátky masa před tím posypala trochjou hladkémouky. Pěkně nám to zahustí omajdu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *