Jablečné pyré se šlehačkou.

Doba přípravy: 35 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 1 kg jablek
  • cukr vanilkový 3 balíky
  • cukr na oslazení jak kdo máme rádi
  • 2 pudinky vanilkové
  • šlehačka.
    Jestli máte rádi
  • tak piškoty na ozdobu a jahody čerstvé.

Postup receptu

  1. Nejdříve musíem okrájet jablka a nakrájet na kostky, které vložíme do vody asi tak, aby byli jablka ponořené těsně nad ně voda
  2. A vaříme do rozvaření, pokud se nám některékousky nechcou moc rozvařit, tak pomocí ponorného šlehače ještě rozmixujeme do haldké kaše
  3. pudinky si rozmícháme v 2 dcl vody a vlijeme do jablek a ještě chvilku povaříem tak 3 minutky
  4. Potom jen dosladíme podle sebe
  5. Do pohárových mističek naservírujeme jablíčka a navrch piškoty a jhůdky a necháem vychladnout
  6. potom už jen před jídlm zdobíme šlehačkou

Sdílejte svým přátelům:

4 (80%) 2 hodnocení

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

10:00