Recept: Jablková omáčka studená

Doba přípravy: 15 minut
Obtížnost: 1 z 3

Ingredience

  • 4 lžíce majonézy
  • 1 malý bílý jogurt
  • 2 jablka
  • strouhaný křen
  • hořčice
  • citronová šťáva
  • cukr
  • sůl
  • pažitka.

Postup receptu

  1. Majolku promícháme s jogurtem, hořčicí, přisladíme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou
  2. Pak vmícháme oloupaná, na nudličky nastrouhaná jablka, strouhaný křen (nebo trochu krenexu) a nasekanou pažitku
  3. Podáváme k pečenému masu kuřecímu, rybímu, můžeme podávat místo tatarské omáčky ke smaženým masům nebo zelenině

Sdílejte svým přátelům

4.5 (90%) 16 votes

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *