Jablkový džem s kiwi

Jablkový džem s kiwi
Doba přípravy: 80 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 6

Ingredience

  • 60 dkg jablek
  • 30 dkg želírovacího cukru
  • 4 kiwi
  • 3 lžíce rumu
  • citronová šťáva.

Postup receptu

  1. Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince a nakrájíme na kousky (nebo nastrouháme)
  2. Jablka rozdusíme, přidáme oloupané a na kostičky nakrájené kiwi, rum a podle chuti citronovou šťávu a dodusíme jablka doměkka
  3. Ke konci postupně přidáváme po částech želírovací cukr
  4. Džem naplníme do skleniček a sterilujeme 15 minut při 85°C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X