Jáhlové rizoto

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 g jáhel
  • 4 kuřesí prsíčka
  • 2 ciule
  • 4 rajčata
  • 2 papriky,pórek
  • olivový olej
  • pepř
  • sůl
  • aidam na ozdobu jáhel.

Postup receptu

  1. Cibulku si nakrájíme na malé kostičky a osmahneme na olivovém oleji, potom si přidáme spařené jáhly a ještě krátce orestujeme
  2. Podlijeme vodou nebo nějakým vývarkem a dusíme
  3. V druhé fázi než se nám podusí jáhly nakrájíme si kuřecí prsíčka na nudličky společně s paprikou a rajčetem a porkem a taky to podlijeme a dusíme
  4. Před koncem to osolíme, opepříme a přidáme uvařené jáhly
  5. Hotové jídlo podáváme jako rizoto posypané sýrem

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.