Jahodová přesnídávka

Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2,5 kg jahod
  • 0,5 l vody.Na pudink: 1/4 l vody 1 vanilkový cukr
  • 1 vanilkový pudink
  • 30 dkg cukru.

Postup receptu

  1. Uvedených 2,5 kg jahod a 0,5 l vody vaříme 15 minut a pak necháme vychladnout
  2. Na uvaření pudinkové kaše přidáme do 1/4 l vody 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudink, 30 dkg cukru a uvaříme
  3. Rovněž necháme vychladnout
  4. Pak oboje smícháme, naplníme do malých přesnídávkových skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při 85 °C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.