jak naložit jezevce

jak naložit jezevce
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • jezevec
  • půl kila mrkve
  • 1 celer
  • 2 bobkové listy
  • nové koření kuličky pepře
  • sůl
  • 3 palice česneku
  • troška tymiánu
  • 4 dcl vína červeného a hodně nasolit
  • trošku pokapat octem a nechat v chaldnu tak 3 dny.

Postup receptu

  1. jezvce musíte hodně okořenit, nasolit, načesnekovat, protože má své aroma jako třeba jehněčí, tak proto
  2. Doba naložení je 3 až 4 dny v chladnu a přikryté poklopem
  3. Pak už pečení je asi tak dvě hodiny, první hodinu s poklopem péct a apk až druhou bez poklice, ale podlévat a polévat masíčko, ať enni vysušené
  4. Výborné k tomu je zalíčko a knedlíček a to je panečku pak bašta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné databáze. Vyžadované informace jsou označeny *.

X