Játrová polévka se zeleninou

Játrová polévka se zeleninou
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 15 dkg drůbežích nebo vepřových jater
  • 15 dkg kořenové zeleniny
  • 3/4 l vývaru
  • 1 bílek nebo 1 celé vejce
  • sůl
  • špetka pepře
  • pažitka.

Postup receptu

  1. Nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu zalijeme vývarem z kostí nebo masových odřezků a uvaříme ji doměkka
  2. Odblaněná játra umeleme nebo rozmixujeme, osolíme, okořeníme, spojíme s bílkem (můžeme i s celým vejcem) a zaváříme do polévky
  3. Do hotové polévky přidáme drobně sekanou pažitku

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.

X